fbpx
Telefon Bacău: 0732 377 377 | 0737 531 391
Telefon Piatra Neamț: 0728 373 373
x
x

Operație pleoape

Din 2007, avem grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră!

O blefaroplastie (operație pleoape căzute/chirurgie pleoape) are ca scop îndepărtarea excesului tegumentar și grasos (lipom de grăsime) aflat la nivelul pleoapelor superioare și inferioare.

Operație pleoape (blefaroplastie) – ce presupune?

Printr-o operație pleoape, se pot repara pleoapele căzute care, pe lângă aspectul inestetic, pot reduce câmpul vizual și, totodată, se poate repara aspectul de pleoapă inferioară umflată, așa numitele „pungi sub ochi”. Intervenția se poate face la nivelul pleoapelor superioare și inferioare, separat sau împreună.

Corecția chirugicală pentru pleoape căzute (blefaroplastie) poate fi efectuată fără spitalizare și durează între o oră și trei ore, în funcție de complexitatea procedurii chirurgicale. Intervenția se realizează, de obicei, sub anestezie locală, iar pacientul este conștient, însă nu simte niciun disconfort. Operația presupune efectuarea unor incizii mici, la nivelul genelor, prin care se separă pielea de mușchi, astfel încât să poate fi extras excesul adipos. Surplusul de piele este și el îndepărtat.

În cadrul Clinicii Oftalmologice Gauss, realizăm chirurgia estetică a pleoapelor, iar pacienții noștri sunt de fiecare dată foarte mulțumiți de intervenție.

Înainte de intervenția chirurgicală, medicul va discuta cu pacientul pentru a i se explica procedura la care va fi supus și rezultatele așteptate.