fbpx
Telefon Bacău: 0732 377 377 | 0737 531 391
Telefon Piatra Neamț: 0728 373 373
x
x

Despre noi

Din 2007, avem grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră!

Clinica Gauss a fost înființată în anul 2007, de către medicii Cristian Postolache și Oana Chelaru, din dorința de a oferi persoanelor cu probleme oftalmologice șansa de a beneficia de cele mai bune tehnologii medicale.

În prezent, există nouă centre oftalmologice (unde pacienții se pot programa pentru consultații sau își pot achiziționa ochelari de vedere, ochelari de soare, rame de ochelari sau lentile de contact), precum și două clinici, în Bacău și Piatra Neamț, unde se realizează intervenții chirurgicale.

Medicii Clinicii Gauss, alături de corpul asistenților și al optometriștilor,  participă la programe continue de specializare și perfecționare, fiind mereu la zi cu cele mai noi descoperiri din domeniu.

Clinica Gauss oferă servicii medicale premium și este printre puținele din țară (alături de Iași, Cluj și București) care investește constant în aparatură de ultimă generație și în dispozitive medicale de top, recunoscute la nivel mondial. 

Totodată, datorită cercetării continue, a prezenței la numeroase congrese medicale naționale și internaționale, și a aparaturii de ultimă generație, Clinica Gauss se poate mândri cu rezolvarea unor probleme medicale oftalmologice dificile, care altădată nu ar fi fost posibilă în regiune. Mai mult decât atât, în prezent, Bacăul și Piatra Neamț sunt centre oftalmologice chirugicale de referință, unde se tratează pacienți din întreaga regiune a Moldovei și nu numai.

Printre cele mai solicitate intervenții chirugicale, la clinica noastră, se numără operațiile de cataractă, operațiile de corectare a miopiei, a hipermetropiei sau a astigmatismului, precum și operații ale pleoapelor, operații de retină, glaucom sau de îndreptare a strabismului.

Filosofia Clinicii Gauss se bazează pe respectul pentru om și obligația sacră a medicului de a se îngriji de sănătatea pacientului. De aceea, orice problemă medicală oftalmologică este tratată cu maximum de interes, urmând întotdeauna regulile eticii medicale.

Alături de noi, fiecare pacient se simte unic și are încredere că va primi cele mai bune îngrijiri, sfaturi medicale și sprijinul necondiționat al întregii echipe. Persoanele care necesită intervenții chirurgicale oftalmologice aleg Clinica Gauss pentru că aici au siguranța celei mai bune îngrijiri pre și post operatorii, iar vederea lor este pe mâinile unuia dintre cei mai buni chirurgi oftalmologi din țară.

Vederea este unul dintre cele mai de preț daruri ale naturii. Noi promitem să avem grijă de ochii tăi cel mai bine!