fbpx
Program: Luni-Vineri 8:00-20:00
x
x

Medicii clinicii Gauss, Oana Chelaru si Cristian Postolache, au participat la intalnirea anuala ASCRS*ASOA

Din 2007, avem grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră!

Medicii Clinicii Gauss, dl Cristian Postolache si dna Oana Chelaru Postolache, au participat in perioada 13-17 Aprilie, in Washinton D.C., la Congresul International al Asociatiei Americane de Cataracta si Chirurgie Refractiva, (ASCR ASOA) cel mai important Congres de Cataracte si Chirurgie Refractiva la nivel mondial.

Avand peste  9000 de membrii, ASCRS este o asociatie educationala internationala fondata in 1974, a carei misiune este de a dezvolta arta si stiinta chirurgiei cataractei si de a imbunatati constant cunostiintele si abilitatile practice ale chirurgilor oftalmologi. Asociatia Americana de Cataracta si Chirurgie Refractiva este lider in domeniu, prin remarcabilele descoperiri tehnologice si clinice pe care le-a coordonat timp de decenii, prin programele sale educationale, publicatiile si resursele on-line. Pentru chirurgi, ea este principala sursa de informare si de referinta in ceea ce priveste informatiile clinice, cercetarile si studiile publicate si informatiile legale ce vizeaza practica medicala oftalmologica.

La manifestarile stiintifice  din cadrul evenimentului au luat parte  specialisti din Statele Unite ale Americii, America de Sud, Asia si Europa. Gauss este onorat sa se alature celor mai buni in domeniu si va continua sa ofere  la nivel national standarde internationale de excelenta in oftalmologie. Clinica Gauss – constanta pregatire medicala, in beneficiul pacientilor nostri.