fbpx
Program: Luni-Vineri 8:00-20:00
x
x

Echipa Gauss a participat in perioada 10 – 12 mai la “A 54-a Reuniune Anuala a Oftalmologilor RAO 2018”, organizata la Palatul Culturii in Iasi

Din 2007, avem grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră!

La eveniment au fost prezenti peste 400 de medici primari, specialisti si rezidenti in oftalmologie, alaturi de asistentii medicali care lucreaza in aceasta specialitate .

Tematica ştiintifica a RAO 2018 a fost “Provocari si controverse in oftalmologie”, iar informatia a avut modalitati variate de prezentare: comunicari, simpozioane, video-proiectii, e-postere.

Manifestarea, desfasurata la Iasi in zilele de 10, 11 si 12 mai 2018, a fost un real succes, sesiunile plenare ridicandu-se la cel mai inalt nivel stiintific, intregind astfel un eveniment medical de marca.

Multumim organizatorilor – Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Oftalmologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași, Societatea Română de Oftalmologie, Fundația Oftalmologică “Diapreg” și Societatea de Medici și Naturaliști – pentru calitatea si tinuta manifestarii si pentru noutatile aflate in domeniu.