fbpx
Program: Luni-Vineri 8:00-20:00
x
x

Clinica Gauss, la ESCRS Atena 2019

Din 2007, avem grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră!

Reprezentanţii Clinicii Gauss au participat la Congresul de Iarnă ESCRS (Societatea Europeană de Chirurgie Refractivă şi a Cataractei) ce a avut loc la Atena, în perioada 15-17 Februarie, 2019. Acesta a constat într-un program intensiv de sesiuni şi comunicări ştiinţifice desfăşurate pe durata a 3 zile, pe diverse teme de specialitate, din care menţionăm: chirurgia complexă a cataractei, chirurgia refractivă corneană, crosslinking. Concomitent, au fost prezentate de către cei mai prestigioşi chirurgi în domeniu, programe didactice de instruire în chirurgia cataractei, programul Tineri Oftalmologi, secţiunea E Posters de comunicări ştinţifice, laboratoare practice şi prezentări de aparatură medicală.

Eveniment academic de înalt nivel, cu participarea celor mai mari centre universitare şi de cercetare de pe continent, Congresul ESCRS reprezintă în acest moment punctul de referinţă în chirurgia olfalmologică. In sutele de alocuţiuni şi prezentări susţinute de cei mai reputaţi chirurgi şi practicieni în domeniu, au fost subliniate plusuri şi minusuri ale diverselor metode de lucru, riscuri potenţiale ale acestora, recomandări metodologice şi concluzii practice ale cercetărilor efectuate.

Congresul a reprezentat un deosebit schimb de experienţă al medicilor clinicii noastre cu specialişti omologi din cele mai mari centre medicale şi universitare din Europa şi a oferit prilejul de a cunoaşte un numar impresionant de studii de caz, descoperiri, riscuri şi provocări chirurgicale actuale, în domeniu .